Kiezen voor Go! Makelaars

DIENSTEN

Makelaars Mix

Bij Go! Makelaars sta jij als klant centraal. Jij bepaalt wat wij voor jou betekenen. Een huis verkopen of aankopen? Go! Makelaars voldoet aan jouw verwachtingen door het maken van heldere afspraken.

Het verkopen van je eigen woning is voor de meeste mensen geen makkelijke opgave. Er komt immers behoorlijk veel bij kijken. Wat wordt de vraagprijs en hoe zit het met juridische zaken? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de emoties die er bij komen kijken. Ook bij de aankoop van een huis is het prettig als er iemand mee kijkt. Niet alleen technisch en bouwkundig, maar ook juridisch en planologisch. Bovenal weten wij hoe we voor jou de beste deal moeten sluiten. Je maakt hierin zelf de keuze wat wij doen en wat je prima zelf kunt doen.

Met de Go! Makelaars Mix heb je de keuze uit: plaatsing op Funda, onderhandelen, verkoop bezichtiging, promotie, styling, juridische afwikkeling koopovereenkomst, taxaties en waardebepalingen, fotografie, bouwkundig advies en hypotheek advies. Je maakt zelf een keuze uit een of meerdere van deze diensten.

Alle afspraken die wij met elkaar maken worden vastgelegd in de Opdracht tot Dienstverlening van de NVM. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Lees meer over Algemene Consumentenvoorwaarden NVM

Go! Makelaars Mix

Jouw persoonlijke mix


  Genoemde prijzen zijn vanafprijzen incl. btw en worden uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar afgegeven.

  Gemakkelijk en snel contact met ons?

  Maak een keuze uit onze diensten

  Kiezen voor Go! Makelaars is een keuze maken uit al onze diensten. Zo heb je zlef in de hand waar je bij geholpen wordt en wat je uitgeeft. Go! Makelaars is een makelaar voor elk budget.

  Plaatsing op funda

  In overleg met jou zetten we jouw huis op Funda en in de (verplichte) NVM datatbase. De basisplaatsing op Funda bevat alle basisgegevens van jouw huis. Denk daarbij aan:

  • Een uitgebreide omschrijving van je huis,
  • De kenmerken op een rijtje,
  • Een aantal foto’s,
  • Informatie over de locatie en buurt

  Uiteraard heeft Funda naast het basispakket diverse promotieproducten, deze kunnen we direct of later inzetten.

  Onderhandelen

  Heb je een woning gezien waar je belangstelling voor hebt, dan kun je ons inzetten voor bemiddeling in de aankoop.

  De begeleiding die we geven bij aankoopsituaties bestaat uit een grondig advies over prijs en kwaliteit van het huis wat je voor ogen hebt. Hierin nemen we ieder aspect mee, bijvoorbeeld ook de omgeving van de woning en de grond waarop de woning gebouwd is. Dit kan betekenen dat wij adviseren om een bouwkundig advies of een taxatie uit te laten voeren. Ook kun je ons laten inspringen voor de onderhandeling en afhandeling van de verkoop van je huis.

  Verkoopbezichtiging

  Vind je het prettig om je eigen huis aan anderen te laten zien en ben je hier goed in? Dan kun je dit natuurlijk prima zelf doen.

  Maar er zijn ook redenen waarom je hierbij voor ons kiest. De bezoekende partij kan soms kritisch zijn over jouw keuzes en voor jou is het lastig om objectief te blijven. Wij zijn gewend om rondleidingen te geven en laten geen detail onopgemerkt. Daarbij zij wij actief in het nabellen en zorgen we ervoor dat we er bovenop zitten.

  Promotie

  Wil je dat jouw huis eruit springt tussen alle te koop staande woningen? Wij hebben veel mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw huis gezien gaat worden, zoals:

  • Een eigen webpagina van jouw huis
  • Een online brochure
  • Plattegronden 2D en 3D
  • Landelijke openhuizendagen
  • Social Media advertenties

  Styling

  Natuurlijk wil je jouw woning snel en goed verkopen. Bedenk dan dat woningzoekenden een eerste indruk krijgen door het kijken naar de foto’s online. We gaan alles in werking stellen zodat kijkers zich kunnen voorstellen dat het ook hún huis zou kunnen zijn. Hiervoor geven wij het juiste verkoopstyling advies. Je kunt ervoor kiezen om het advies zelf uit te voeren, maar ook dat kunnen wij voor je regelen.

  Wist je dat styling goedkoper is dan de prijs van je huis verlagen? Je zou je huisprijs bijvoorbeeld kunnen verlagen met 10.000 euro, maar je kunt er ook voor kiezen om nog geen 10% van dit bedrag te investeren in een make-over van je woning.

  Juridische afwikkeling koopovereenkomst

  Bij de aankoop van een huis komt veel kijken. Termijnbewerking, ondertekening, bankgarantie aanvragen. Veel zaken waar je wel wat extra uitleg bij kunt gebruiken. Wij regelen dit en zorgen dat alles duidelijk is, zodat jij alleen nog je handtekening hoeft te zetten.

  Taxaties en waardebepalingen

  Wat is mijn woning waard? Dat is natuurlijk leuk om te weten, maar een waardebepaling heb je ook nodig om je woning in de verkoop te zetten. Ook bij de aankoop van een huis is het belangrijk om te weten wat de woning echt waard is. Een taxatie is namelijk vereist bij het afsluiten van een hypotheek. Ook bij minder prettige situaties als echtscheiding en verplichte verkoop is een taxatie van belang.

  Fotografie

  De foto’s van een huis zijn vaak doorslaggevend om een huis wel of niet te gaan bezichtigen. Dankzij professionele woningfotografie krijgt de potentiële koper een eerste indruk die hem of haar optimaal informeert en enthousiasmeert en daarom is dit dé manier om jouw woning te laten onderscheiden op de woningmarkt. Als aanvulling op de reguliere professionele foto’s kunnen wij ook 360º fotografie of andere moderne foto- of filmtechnieken verzorgen.

  Bouwkundig advies

  Stel dat je wilt verbouwen en een grotere hypotheek nodig hebt om je nieuwe dakkapel of uitbouw te financieren. Dan heb je een goede en nauwkeurige onderbouwing nodig van de meerwaarde die de verbouwing gaat opleveren. De bank wilt ook weten of het de investering waard is. Bouwkundig advies geven wij vaak bij aankoop en bij verbouwingen.

  Hypotheek advies

  Goed advies en duidelijkheid dat is wat wij verzorgen via een aangesloten intermediair DFA Hypotheken en zij geven onafhankelijk en deskundig advies. Zij komen langs wanneer het jou het beste uitkomt, dus ook in de avond. Zo bespreek je samen deze financiële zaken. Lees meer over DFA Hypotheken

  Even snel een vraag stellen?