DFA Hypotheken

U heeft uw droomhuis gezien en u ziet zichzelf al wonen op die fantastische plek. Om het mogelijk te maken heeft u alleen nog een hypotheek nodig. Om het gevoel van uw prachtige droomhuis nog beter te maken, wilt u natuurlijk dat alles goed en snel geregeld is. Hier kunnen wij u volledig bij ondersteunen!

DFA Hypotheken is namelijk al meer dan 10 jaar in heel Nederland actief op het gebied van hypotheken. Daardoor hebben wij veel kennis in huis en weten wij precies wat er allemaal mogelijk is.

Wij werken samen met alle geldverstrekkers, waardoor u altijd de beste hypotheek krijgt die helemaal afgestemd is op uw eigen wensen en situatie. Het grote voordeel is dat u bij ons altijd onafhankelijk advies krijgt. Doordat wij alle geldverstrekker kunnen aanbieden, heeft u het beste vergelijk met de scherpste rente.

Tijdens het hele traject begeleiden wij u volledig en staan wij altijd voor u klaar. Onze flexibiliteit en bereikbaarheid worden breed gewaardeerd. Gelukkig zien wij deze waardering terug in het cijfer van een 9,6 op Advieskeuze.

Mijn naam is Petra Lautenbach, Erkend Financieel Adviseur en sinds 2016 werk ik samen met DFA-Hypotheken. Samen met u uw droomhuis werkelijkheid maken? Met een grote glimlach en op een transparante en begrijpelijke manier, help ik u graag verder.

Ik ben een enthousiast en bevlogen hypotheekadviseur. Ruim 23 jaar actief in de wereld van hypotheken en dat doe ik met heel veel plezier! Contact met de klant, een klankbord zijn, mensen helpen met financiële vraagstukken, een hypotheek van A tot Z verzorgen en u als klant ontzorgen bij het regelen van de hypotheek, dat doe ik heel graag!

Een afspraak maken voor onafhankelijk en vrijblijvend hypotheekadvies op kantoor of bij u thuis? Bel mij: Ik ben bereikbaar op 06-300 411 86.

Ik hoop u spoedig te ontmoeten.