OMMEN, Reggehof 3

Verkocht
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

Karakteristieke villa/landhuis met garage en ruime houten schuur gelegen op een perceel van 951 m2, gelegen in bosrijk Ommen-Zuid. Een prachtig beschut plekje gelegen aan een hofje.
Bij de traditionele bouw (2002) onder architectuur is gewerkt met exclusieve materialen, zodat het huis tot in detail perfect is uitgevoerd en daarmee een onderscheidende en klassieke uitstraling heeft.
Bijzonder comfortabel en duurzaam, rondom goed geïsoleerd en voorzien van 9 zonnepanelen.
Door afwerking, indeling en dimensies van de woonruimtes is het huis heerlijk in balans en heeft het een opvallend prettige woonsfeer.
De inpandige garage is geheel geïsoleerd, voorzien van daglichttoetreding en daardoor eenvoudig bij de woning te betrekken als werkkamer of slaapkamer met badkamer op de begane grond.
Een prachtig verzorgde tuin met diverse terrassen en met houten schuur bieden volop mogelijkheden voor rust en ontspanning.
Gelegen op 500 m van NS station. Direct vanuit huis zijn er volop wandel- en fietsmogelijkheden door de vele natuurgebieden waar Ommen en het Vechtdal hun bekendheid aan danken. Hooge Graven Golfclub Ommen ligt op slechts 6 km afstand.
Het betreft hier een bijzondere locatie in zeer goede staat van onderhoud, om zo te betrekken.

Indeling:
Begane grond: entree, toilet, garderobe en meterkast, L-vormige woonkamer met massief eiken vloer, houtkachel en openslaande tuindeuren naar het terras.
Woonkeuken met kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Bijkeuken met aansluitend garage.
1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers, een werkkamer, een badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel, en een separaat toilet

k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: Vrijstaande woning
Bouwjaar: 2002
Ligging object: Aan bosrand, vrij uitzicht, beschutte ligging, in bosrijke omgeving,
Inhoud: 750 m3
Woonoppervlakte: 200 m2
Perceelgrootte: 951 m2
Aantal kamers: 6
Slaapkamers: 5
Garage: aangebouwd steen

    Ik ben geïnteresseerd in

    ID:

    Adres:

    Plaats:

    Uw gegevens

    Naam: (verplicht)

    Adres: (verplicht)

    Postcode: (verplicht)

    Plaats: (verplicht)

    E-mail: (verplicht)

    Telefoonnummer: (verplicht)

    Opmerking / vraag:

    Uw makelaar voor dit object:

    Robbert Jansen
    +31 651 357 607
    info@go-makelaars.nl