DEVENTER, Oude Bathmenseweg 22

€ 395.000 k.k.
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

Oude Bathmenseweg 22,

Perfecte woning voor de combinatie van wonen en werken. Dit voormalige woonwinkelpand met een ruime berging en aangebouwde garage biedt de ideale ruimte voor deze dubbele functie. Dankzij de grote ruimtes kan wonen en werken hier gemakkelijk worden gecombineerd, en je kunt de indeling nog aanpassen aan je eigen woonwensen. Het is een kluswoning waar je je eigen stempel op kunt drukken. De woning is gunstig gelegen aan de rand van het gerevitaliseerde deel van de woonwijk De Venen. Praktisch gelegen, dicht bij het stadscentrum en het NS station. Bovendien is er voldoende parkeerruimte op het eigen terrein.

Indeling:

Begane grond: Entree, woonkamer/voormalige winkelruimte, gang, toilet, kelder, eetkeuken, magazijn, garage met bergzolder/kap.
Eerste verdieping: Overloop, badkamer met douche, toilet en wastafel, woonkamer (eventueel nog in te delen in meerdere kamers), vaste trap naar de zolder.
Tweede verdieping: Zolderberging met mogelijkheid voor extra kamers.

Algemeen:

Woonoppervlakte: 121m2
Inhoud: 624m3
Perceel: 186m2
Cv-ketel op gas, Remeha, uit 2016″

Prijs: € 395.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: Hoekwoning
Perceelgrootte: 186
Aantal kamers: 3
Garage: aangebouwd steen

  Ik ben geïnteresseerd in

  ID:

  Adres:

  Plaats:

  Uw gegevens

  Naam: (verplicht)

  Adres: (verplicht)

  Postcode: (verplicht)

  Plaats: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Opmerking / vraag:

  Uw makelaar voor dit object:

  Robbert Jansen
  +31 651 357 607
  info@go-makelaars.nl

  Brochure

  Bijkijk online brochure