DEVENTER, Schoutenweg 65

Verkocht
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

Nabij het centrum gelegen KARAKTERISTIEK helft van dubbel herenhuis met ruim en zonnig dakterras. De woning is goed onderhouden, deels gerenoveerd en voorzien van c.v. gas, dubbele beglazing, nette keuken en badkamer. De buitenkant is recent geschilderd. Speelse indeling met praktische kelder, woonkamer met hoog plafond, houten vloer en ruime slaapkamers op de verdieping. Sfeervol dakterras op de eerste verdieping met goede zonligging. Aan de achterzijde is een klein plaatsje met achterom. De Schoutenweg is een sfeervolle, afwisselende woonstraat op loopafstand van de historische binnenstad, station en allerhande voorzieningen.

Indeling: Hal, m.k., kelder, woonkamer, dichte keuken met inbouwapparatuur, toilet.
1e Verd: overloop, ruime slaapkamer met erker, gang, badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche en toilet, dakterras.
2e Verd: overloop, toilet, was/stookruimte, 2 slaapkamers met dakkapel.

Prijs: € 250.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: Halfvrijstaande woning
Bouwjaar: 1917
Ligging object: In centrum, in woonwijk,
Perceelgrootte: 63
Aantal kamers: 4
Garage: geen garage

  Ik ben geïnteresseerd in

  ID:

  Adres:

  Plaats:

  Uw gegevens

  Naam: (verplicht)

  Adres: (verplicht)

  Postcode: (verplicht)

  Plaats: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Opmerking / vraag: