APELDOORN, Germanenlaan 130

Verkocht onder voorbehoud
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

Mooi gelegen en ruim 3-kamer appartement op de 2e etage van een kleinschalig complex met eigen fietsenberging in de onderbouw. Op loopafstand bevindt zich het nieuwgebouwde winkelcentrum Ordenplein en een gezondheidscentrum. Het centrum van Apeldoorn bevindt zich op een kleine 10 minuten fietsafstand. De buurt heeft door de recente nieuwbouw en renovaties de laatste jaren een ontwikkeling doorgemaakt.

Indeling: entree, hal met meterkast, nette keuken in lichte kleurstelling en toegang tot balkon met bergkast. Woonkamer met veel lichtinval voorzien van een laminaatvloer. Gang met toegang tot 2 slaapkamers met vaste kasten, waarvan 1 met toegang tot 2e balkon. Moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Separaat toilet.

Het appartement heeft weids uitzicht over veel gemeentelijk groen aan de voor- en achterzijde. Als eigenaar van dit appartement betaalt u lage maandlasten en woont u in een fijne woonomgeving. De servicekosten bedragen € 88,80 per maand.

Kortom: een appartement wat u zo kunt betrekken.

Prijs: € 142.500 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: Appartement
Bouwjaar: 1960
Ligging object: In woonwijk, vrij uitzicht,
Inhoud: 235 m3
Woonoppervlakte: 76 m2
Perceelgrootte: m2
Aantal kamers: 3
Slaapkamers: 2
Garage: geen garage

Ik ben geïnteresseerd in

Adres:

Plaats:

Uw gegevens

Naam: (verplicht)

Adres: (verplicht)

Postcode: (verplicht)

Plaats: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer: (verplicht)

Opmerking / vraag:

Uw makelaar voor dit object:

Robbert Jansen
+31 651 357 607
info@go-makelaars.nl