OMMEN, Gasthuisstraat 11

Prijs op aanvraag
https://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/181536757.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/181536819.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/181536789.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/181536769.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/181536857.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/181536889.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/181536921.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/181536955.jpgWeenink & Jansen Makelaars

NIEUWBOUW STEGEMANS ERF. Charmante STADSWONINGEN met tuin, berging en carport.
De oude stadsboerderij anno 1880 JHS wordt binnenkort vervangen door een anno 2024 splinternieuw HALFVRIJSTAAND WOONHUIS. Modern wonen midden in het centrum in een stijlvolle twee onder een kap, met achtertuin bereikbaar via de Middenstraat.
Achter de klassieke gevel komt een verassend actueel en gezellig woonhuis, helemaal van nu. Vanzelfsprekend zo goed als energie neutraal. Bovendien is er persoonlijke inspraak om het huis helemaal naar eigen idee te maken.

Het basis ontwerp (vanaf prijs) is een complete woning voor kleine gezinnen of starters. De uitgebouwde en levens loop bestendige indeling (optioneel) is ideaal voor senioren, met volop ruimte voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond.
Doordat ook de kap meegroeit in de breedte, heeft ook deze brede versie mogelijkheid voor 2/3 slaapkamers en badkamer op de verdieping. Dus de vergrote versie is niet exclusief voor senioren, maar door de creatieve en ruimtelijke plattegronden voor allerlei gezinssamenstellingen geschikt. Senioren kunnen de ruimte onder de kap deels “open” laten, dat scheelt in de bouwkosten en je maakt zo een groot atelier.

Indeling standaard: Tuingericht wonen. Hal met toilet mk en bergkast (techniek), hoekkeuken aan de voorzijde, woonkamer aan de achterzijde met tuindeur.
Verdieping met 2 slaapkamers over de volle breedte met dakkapel en badkamer met velux dakraam.

Optionele Indeling uitgebouwd: Links tuingericht wonen, de rechter kant met het woongedeelte aan de straat zijde.
Indeling: hal met toilet mk en bergkast (techniek), grote woonkamer met keuken, berging/bijkeuken, slaapkamer annex badkamer.
Verdieping met dakkapel, mogelijkheid voor 3 slaapkamers, badkamer en met toegang dakterras.

Buitenom, vanaf de Middenstraat aan de achterzijde, optioneel een eigen tuinberging en carport, hier is ook een complete garage van te maken.

Voor een klein en eenmalig project maken we geen glossy-brochure, die kosten investeren we liever in de woning.
Alle informatie inclusief bouwtekeningen en technische omschrijving is te vinden op gasthuisstraat11. nl.

Bouwvorm: nieuwbouw
Object soort: Eengezinswoning
Object type: 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 2024
Ligging object: In centrum, beschutte ligging,
Inhoud: 245 m3
Woonoppervlakte: 70 m2
Perceelgrootte: 155 m2
Aantal verdiepingen: 2
Aantal kamers: 3
Slaapkamers: 2
Isolatie: volledig geïsoleerd
Garage: carport
Ligging tuin: Zuidoost

  Ik ben geïnteresseerd in

  ID:

  Adres:

  Plaats:

  Uw gegevens

  Naam: (verplicht)

  Adres: (verplicht)

  Postcode: (verplicht)

  Plaats: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Opmerking / vraag: