BERGENTHEIM, Burgemeester Oprellaan 4

Prijs op aanvraag
https://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/172381801.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/174328185.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/174328191.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/173677063.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/173683457.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/173677055.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/173683461.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/174328193.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/174328187.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/174328189.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/174328195.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/174492665.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/174492667.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/174492671.jpgWeenink & Jansen Makelaars

NIEUWBOUW IN HET CENTRUM. Charmante HALFVRIJSTAANDE WONING met optioneel senioren plattegrond of garage.
De fietsenzaak HAWE is verhuist naar Hardenberg en geeft Bergentheim ruimte voor nieuwe ontwikkelingen in het centrum. Het bestaande pand aan de Stationsweg is getransformeerd naar 3 woon eenheden. Het achter terrein aan de Burg. Oprellaan wordt opgeruimd om daar een leuke twee onder een kap te bouwen. De linkerzijde op nr 6 is al verkocht aan een dorps genoot.

Modern wonen midden in het centrum in een stijlvolle twee onder een kap. Achter de klassieke gevel komt een verrassend eigentijds en gezellig woonhuis, volledig afgestemd op hedendaagse behoeften. Het huis wordt vanzelfsprekend bijna energieneutraal gebouwd. Anders dan bij grote bouwprojecten is er bovendien de mogelijkheid tot maximale persoonlijke inbreng om het huis volledig naar eigen wens aan te passen.

Het basisontwerp (startprijs) omvat een complete woning geschikt voor kleine gezinnen of starters. Het uitgebreide en levensloopbestendige ontwerp (optioneel) is ideaal voor senioren, met volop ruimte voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De uitgebreide versie is dus niet exclusief voor senioren, maar door de creatieve en ruimtelijke plattegronden geschikt voor diverse gezinssamenstellingen. Senioren kunnen ervoor kiezen om de ruimte onder de kap deels open te laten, wat kosten bespaart en zo een groot atelier creëert.

Standaardindeling: Tuingericht wonen met hal, toilet, meterkast en bergkast (technische ruimte), hoekkeuken aan de voorzijde en woonkamer aan de achterzijde met tuindeur. Op de verdieping zijn er 2 slaapkamers over de volle breedte met een dakkapel en een badkamer met een dakraam.

Optionele senioren indeling met alle voorzieningen op de begane grond: Hal met toilet mk, bergkast (techniek) en slaapkamer annex badkamer in de uitbouw. Door de uitbouw ontstaat veel extra ruimte voor een woonkeuken en ruime tuingerichte woonkamer. Verdieping met 2 slaapkamers en grote overloop.

Voor een klein en eenmalig project maken we geen glossy-brochure, die kosten investeren we liever in de woning.
Alle informatie inclusief bouwtekeningen en technische omschrijving is te vinden op burgemeesteroprellaan4. nl.

Zie je jezelf er al wonen in een nieuw huis op dit leuke centrale plekje, neem dan contact op voor een uitgebreide toelichting. De bouw kan al vlot beginnen.

Bouwvorm: nieuwbouw
Object soort: Eengezinswoning
Object type: 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 2024
Ligging object: Aan rustige weg, in centrum,
Inhoud: 245 m3
Woonoppervlakte: 70 m2
Perceelgrootte: 231 m2
Aantal verdiepingen: 2
Aantal kamers: 3
Slaapkamers: 2
Isolatie: volledig geïsoleerd
Garage: geen garage
Ligging tuin: Oost

  Ik ben geïnteresseerd in

  ID:

  Adres:

  Plaats:

  Uw gegevens

  Naam: (verplicht)

  Adres: (verplicht)

  Postcode: (verplicht)

  Plaats: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Opmerking / vraag: