OMMEN, Molenpad 0 ong

€ 299.500 vrij op naam
https://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/82538388-3.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/82538392-2.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/82537968-2.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/82537969-2.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/82537970-1.jpgWeenink & Jansen Makelaars

Kleinschalig nieuwbouw project de Appelhof. Perfecte senioren woningen.
Op dit bijzonder mooie plekje aan het Molenpad worden 3 geschakelde levensloop bestendige woningen ontwikkeld. Onder architectuur van Arnoud Weghorst. Een beetje klassiek aan de voorzijde, dat past op die plek. Open aan de achterzijde, voorzijde maximale lichtinval en vrijheid.
“De Appelhof” is de naam van het oude erf en de plek die nieuw leven wordt ingeblazen. Een kleinschalige inbreidings lokatie tegen het centrum van Ommen. Probeer wel even door de huidige situatie heen te kijken. Alles wordt opgeruimd, behalve de bestaande garage. Die wordt gerenoveerd en hoort straks bij de rechter woning nr 3.
Ook op Molenpad 3 wordt een nieuwe woning gebouwd, er zijn percelen uitgeruild. Beide projecten worden op elkaar afgestemd.
De bouw en techniek mag zeker niet klassiek genoemd worden. Die is volledig van nu en natuurlijk gasloos. Maximaal geisoleerd, verwarming via een warmtepomp, minimale energiekosten. Marquette bouwt naar uw idee en onder Woningborg Garantie.
Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. Helemaal compleet. Als extra is er een overzichtelijke tuin met lei-lindes voor optimale privacy EN een verdieping met mogelijk 2 slaapkamers en een badkamer. Achter in de tuin staat een praktische tuin berging. Elk huis heeft ruimte voor 2 grote eigen parkeerplaatsen langs het Molenpad. Alles net even wat ruimer dan een appartement, maar wel hetzelfde comfort en gemak. En meer vrijheid.
Indeling: entree/hal en slaapkamer annex badkamer (op het oosten) aan de voorzijde, aan de achterzijde (op het westen) de woonkamer (te verlengen) met openslaande tuindeuren en de keuken. Bijzonder praktisch wonen.
Verdieping met slaap/werkkamer en veel bergruimte. Uit te breiden met extra slaapkamer, badkamer en/of dakkapel.

Prijzen vanaf,

Prijs: € 299.500 vrij op naam
Bouwvorm: nieuwbouw
Object soort: Eengezinswoning
Object type: Geschakelde woning
Bouwjaar: 2020
Ligging object: Aan rustige weg, in centrum, beschutte ligging,
Inhoud: 350 m3
Woonoppervlakte: 100 m2
Perceelgrootte: 175 m2
Aantal verdiepingen: 2
Aantal kamers: 3
Slaapkamers: 2
Garage: geen garage
Ligging tuin: West

Ik ben geïnteresseerd in

Adres:

Plaats:

Uw gegevens

Naam: (verplicht)

Adres: (verplicht)

Postcode: (verplicht)

Plaats: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer: (verplicht)

Opmerking / vraag: