ZEEWOLDE, Bosruiterweg 25 176

Verkocht onder voorbehoud
https://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/80238323-1.jpgWeenink & Jansen Makelaarshttps://www.weeninkjansen.nl/wp-content/uploads/80238324-1.jpgWeenink & Jansen Makelaars

Buitenplaats Horsterwold ligt op circa 4 km van Zeewolde en is gelegen langs een vaart, tegen de bosrand en kijkt uit over waterpartijen. Het plan Buitenplaats Horsterwold omvat 203 kavels plus een aantal voorzieningen (een zwembad, twee tennisbanen, een haventje voor roeiboot of kano). In de directe omgeving zijn er genoeg mogelijkheden om te ontspannen en te inspannen. Met gemiddeld 850 m² oppervlak betreft het grote kavels op dit partk. Deze ruime kavel, nummer 176, is groot 911 m2 en grenst direct aan het water. Men kan kiezen op deze goed gelegen kavel tussen het bouwen van een woning in eigen beheer of voor een kavel met een complete woning. Hiervoor zijn diverse woningtypen mogelijk.
Buitenplaats Horsterwold heeft een recreatiebestemming. Dit betekent een maximale eigen gebruiksduur van 40 weken per jaar. Dit staat semi-permanente bewoning dus niet in weg. Voor de goede orde, er is geen verhuurverplichting. Altijd bereikbaar, altijd ter beschikking. Genieten doe je immers het liefst zelf?
Aanvaarding in overleg.

Prijs: € 49.900 k.k.
Bouwvorm: n.v.t.
Inhoud: m3
Woonoppervlakte: m2
Perceelgrootte: m2

Ik ben geïnteresseerd in

Adres:

Plaats:

Uw gegevens

Naam: (verplicht)

Adres: (verplicht)

Postcode: (verplicht)

Plaats: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer: (verplicht)

Opmerking / vraag:

Uw makelaar voor dit object:

Hans Weenink
Tel: 0529 - 45 11 21
info@weeninkjansen.nl