HOOGEVEEN, Elzencamp 10

Verkocht
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

Unieke jaren ’70 stijl villa in een groene omgeving

Omringd door groen en grenzend aan het Hoogeveens kanaal prijkt deze onder architectuur (Arch. T. Zondag) gebouwde villa uit 1973 met een perceel van 1664 m2. Een unieke woning met carport en diverse bijgebouwen, gelegen op een vrije plek op nog geen 10 minuten fietsafstand van het centrum van Hoogeveen. Aan deze rustige laan hoort u ’s morgens vroeg alleen het fluiten van vogels en maakt u alle seizoenen van dichtbij mee. Mede dankzij de hoge ruimtes en de grote raampartijen die voor mooie zichtlijnen zorgen. Zo staat hier binnen altijd in verbinding met buiten.

De splitlevel woonkamer met schuifpui en veranda geeft bijvoorbeeld een weids vergezicht over waterpartijen en veel gemeentelijk groen. Een deel van het perceel is omzoomd door bomen, wat een vrij gevoel geeft en voor veel privacy zorgt. In de fraai aangelegde tuin met vijverpartij vind je verschillende zonneterrassen rondom de woning. Hierdoor is er altijd een plek in de zon of de koelte van de schaduw te vinden.

Indeling van de woning
Gaan we naar binnen, dan vinden we via de overdekte entree met tochtportaal en een garderobe aan de ene kant een doorgang naar de berging/hobbyruimte. Aan de andere kant komt u in een ruime L-hal waaraan de grote ouderslaapkamer met kastenwand zicht bevindt. Aangrenzend vindt u de badkamer met douchecabine, badmeubel en toilet. Een tweede toilet is separaat in de hal te vinden.

Loopt u verder de hal door, dan komt u bij de dichte keuken met inbouwapparatuur en een ruime provisiekast. In de naastgelegen bijkeuken met uitstortgootsteen is er ruimte voor wasmachine en droger en extra koelkast.

De eethoek is voorzien van een praktische kastenwand en schuifpui naar een deels overdekt terras met pergola. Door het gebruik van hoge raampartijen ontstaat hier een lichte ruimte met fraaie doorkijk naar de omliggende tuin.

Vanuit de hal bereikt u aan de andere kant zowel de woonkamer als het souterrain. De woonkamer is split level, waardoor deze ca. 1 meter hoger ligt dan de begaande grond. Het souterrain is daaronder gelegen. Door deze indeling ontstaan er speelse zichtlijnen en is er vanuit de woonkamer een prachtig ruim uitzicht. In het souterrain met bergkast is tevens de technische/stookruimte aanwezig.

Via de trap in de hal komt u op de verdieping met ruime overloop. Hier bevinden zich 3 royale slaapkamers (oorspronkelijk 4) waarvan één met een balkon. Een extra badkamer met douche en separaat toilet maken deze woning zeer geschikt voor een gezin. Aan beide zijden op de verdieping is nog een grote bergruimte aanwezig.

Omgeving Hoogeveen
In 10 minuten fietst u naar het centrum van Hoogeveen, in 20 minuten naar het station. Hoogeveen is gelegen aan de rijksweg A28 en is uitstekend voorzien van diverse onderwijsinstellingen, sportclubs, culturele centra, gezondheidszorg en heeft een goed winkelbestand. Steden als Zwolle, Meppel en Assen zijn snel te bereiken en op nog geen kwartier afstand ligt het nationaal park Dwingelderveld. Een heidereservaat met moerassen, bosgebied en zeldzame vogels. Ideaal voor een heerlijke wandel- of fietstocht.

Bijzonderheden:
• Zeer fraaie, landelijke ligging
• Unieke en exclusieve woonbeleving
• Ruim perceel van 1664 m2
• 4 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één slaap- en badkamer op begane grond
• Zeer geschikt voor gezinnen

Prijs: € 659.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: Vrijstaande woning
Bouwjaar: 1973
Ligging object: Aan water, aan park, vrij uitzicht,
Perceelgrootte: 1664
Aantal kamers: 6
Garage: carport, geen garage,

  Ik ben geïnteresseerd in

  ID:

  Adres:

  Plaats:

  Uw gegevens

  Naam: (verplicht)

  Adres: (verplicht)

  Postcode: (verplicht)

  Plaats: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Opmerking / vraag: