DEVENTER, Lagestraat 27

Verkocht
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

1e Open Huis op woensdag 13 mei van 10:00 tot 16:00u
2e Open Huis op zaterdag 16 mei van 10:00 tot 16:00u

U KUNT TOT VRIJDAG 22 MEI 2020 18:00 UUR ONLINE EEN BOD UITBRENGEN OP DEZE WONING. Verkoper biedt deze woning vrijwillig ter veiling aan waarbij de richtprijs een BIEDEN VANAF PRIJS is. U bent van harte welkom deze woning in het echt te bekijken tijdens het Open Huis op één van de bovengenoemde momenten. Via onze website kunt u alle relevante documentatie inzien en vervolgens online bieden op deze woning.

I.v.m. de Covid-19 richtlijnen graag een tijdstip doorgeven aan de makelaar wanneer u wilt komen kijken. Max 2 personen per bezichtiging.

Lagestraat 27 te Deventer,

Deze gemoderniseerde en karakteristieke tussenwoning is ideaal gelegen in de populaire woonwijk Zandweerd, net buiten het centrum van Deventer en naast de IJssel. Voldoende openbare parkeergelegenheid in de wijk.

Deze sfeervolle woning is o.a. voorzien van een moderne inbouwkeuken, nieuw badkamer-meubilair, en een recent geplaatste cv-installatie. De zonnige en besloten achtertuin met stenen berging en achterom is gelegen op het zuidwesten.

De combinatie van een kant-en-klare starterswoning op een gewilde locatie maakt deze woning tot een unieke woonkans!

INDELING:
Begane grond: entree/hal, toilet (hangcloset) en trap naar 1e verdieping. Ruime en lichte eetkamer met openslaande deuren naar de tuin. Een verlengde keuken (2016) in de uitbouw met tevens een deur naar de tuin. Een sfeervolle woonkamer en een doorgang naar de ruime kelder.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers en moderne badkamer met wastafelmeubel, lichtkoepel, ruime inloopdouche (80×130 cm) en wasmachineaansluiting.

HIGHLIGHTS:
• voorzien van nieuwe meterkast en leidingen (2016)
• Inbouwkeuken geplaatst in 2016 met over te nemen 4-in-1 kraan, filter en kraankop vernieuwt (2019)
• Gaskachel op 1e verdieping uit 2016.
• Vloerafwerking uit 2016.
• Buitenzijde geschilderd in 2018.
• Cv-ketel uit 2019, eigendom.
• Begane grond voorzien van centrale verwarming met designradiatoren.
• Deels HR++ beglazing 2020.

Prijs: € 185.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: Tussenwoning
Bouwjaar: 1915
Perceelgrootte: 75
Aantal kamers: 4
Garage: geen garage
Ligging tuin: Zuidwest

  Ik ben geïnteresseerd in

  ID:

  Adres:

  Plaats:

  Uw gegevens

  Naam: (verplicht)

  Adres: (verplicht)

  Postcode: (verplicht)

  Plaats: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Opmerking / vraag: