OMMEN, Jhr.Repelaerlaan 14

€ 1.750.000 k.k.
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

Moderne en luxe Villa op prachtige natuurlocatie van 2455 m2 aan de rand van bosrijk Ommen-Zuid. Bouwjaar 2007, qua wooncomfort en duurzaamheid haar tijd ver vooruit. Zonder compromissen ontwikkeld door en voor een gezin met internationale woonervaring. Hiermee zijn alle opgedane positieve elementen samengevoegd. Weloverwogen en uniek, met oog voor details en tijdloos door fijne materiaalkeuzes.
Door de tuingerichte architectuur en de verdiepingshoge glaspartijen, zijn de woonvertrekken aan de achterzijde open en prettig betrokken bij de groene omgeving. Heerlijk licht. Het halfronde dak, de hoge ruimtes en de diagonale indeling geven het huis een volledig eigen identiteit. Drie volledige woonverdiepingen met ruim 460 m2 aan woonoppervlakte en een inhoud van 2150 m3. Met recht royaal en robuust, maar ook gezellig en sfeervol.
Bij het ontwerpen stond het wooncomfort en de menselijke maat centraal. Bouwtechnisch gezien is de villa super duurzaam en oa voorzien van een aardwarmtepomp. Hiermee dus ook volledig voorzien van vloerverwarming (geen radiatoren) en relatief eenvoudig gasloos te maken. En koelen in de zomer! Centraal stofzuigsysteem, wasgoed stortkoker, automatische sproei installatie in de tuin, elke slaapkamer heeft airco en een inloopkast en veel meer doordachte details die door interieurbouwers praktisch geïntegreerd zijn.
De fraaie tuin is door aankoop van extra percelen bijna een kwart hectare groot en toch weinig bewerkelijk. Wel heerlijk vrij, aan de achterzijde geen buren maar natuur. In alle rust kun je heerlijk genieten vanaf de vier terrassen.
De wijk de Wolfskuil grenst direct aan de natuurgebieden waar toeristisch Ommen zijn bekendheid aan ontleent. Binnen een paar minuten sta je echter op het NS station en 20 minuten later in Zwolle. Schiphol ligt dan op een uurtje treinen. De rivier de vecht, de gezellige binnenstad en voortgezet onderwijs liggen op ca 10 minuten fietsen. Op gepaste afstand.

Indeling met omschrijving.

Begane grond:
Ruime hal met vide en trappen naar souterrain en verdieping in RVS. Linksaf naar de woonkeuken aan de voorzijde met inbouwapparatuur, kook- en spoeleiland en aansluitende ontbijttafel. Een tijdloze keuken met aanrechtblad van Brabants-leisteen. Zowel vanuit de hal als vanuit de keuken naar de living van ca 100 m2, volledig betrokken bij de tuin en terrassen. Op natuurlijke wijze ontstaat de indeling eetkamer (met balkon) en woonkamer (met haard). Vanuit de eetkamer is de studeerkamer bereikbaar met licht vanaf twee zijden en een grote “custom made” kastenwand. Een rustige thuiswerkplek. Binnendoor is een doorgang naar geïsoleerde dubbele garage met automatische sectionaaldeur en (tuin)toilet.

Verdieping:
Masterbedroom met dakterras, inloopkast, eigen badkamer en een wijds uitzicht. Drie ruime slaapkamers met elk een inloopkast. Strijkkamer/fitness en tweede badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Vliering met technische ruimte WTW-ventilatie en berging.

Souterrain (gastenverblijf):
Ruime slaapkamer annex badkamer, relax/vrijetijd/muziek-ruimte met bar 40m2, beide met toegang door schuifpui tot verdiepte patio. Bergruimte, wasruimte, technische ruimte en separaat toilet.

Click op brochure voor uitgebreide achter grond informatie.
Compromisloos wonen en werken op een van de mooiste plekjes van nederland.

Prijs: € 1.750.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: Vrijstaande woning
Bouwjaar: 2007
Ligging object: Aan bosrand, aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, in bosrijke omgeving,
Inhoud: 2143 m3
Woonoppervlakte: 463 m2
Perceelgrootte: 2455 m2
Aantal kamers: 8
Slaapkamers: 5
Garage: aangebouwd steen, inpandig,

  Ik ben geïnteresseerd in

  Adres:

  Plaats:

  Uw gegevens

  Naam: (verplicht)

  Adres: (verplicht)

  Postcode: (verplicht)

  Plaats: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Opmerking / vraag:

  Uw makelaar voor dit object:

  Hans Weenink
  Tel: 0529 - 45 11 21
  info@weeninkjansen.nl

  Website Brochure

  Bekijk hier de website brochure