OMMEN, Carel Fabritiusstraat 7

€ 499.000 k.k.
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

Wonen in een karaktervol vrijstaand woonhuis op vijf minuten lopen van het bos? Dat kan in deze riante familiewoning met grote inpandige garage, carport, stolpschuur, bijkeuken en 5 slaapkamers. Gelegen in de ruim opgezette, kindvriendelijke woonwijk Alteveer.

Via de entree aan de zijkant van het huis onder de carport komt u binnen in een ruime hal met toilet. De lichte woonkamer van 47 m2 heeft , naast vloerverwarming, een speksteenkachel die een behaaglijke warmte geeft en waarmee u energiezuinig kunt stoken. Via openslaande deuren komt u vanuit de woonkamer in de fijne woonkeuken van 23 m2, uitgerust met granieten aanrechtblad, combi-oven, vaatwasser, vijfpits gasfornuis en ingebouwde koelkast. In de woonkamer en keuken ligt een grijze leistenen vloer. Door de openslaande tuindeuren in de keuken komt u op het terras in de achtertuin. Dan gaan we terug naar de hal van waaruit u in de bijkeuken komt die is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en droger. De bijkeuken heeft zowel een deur naar de achtertuin als een deur naar de garage. De garage van 3,3 x 7 m2 beschikt over een werkbank, elektra, een wasbak met warm en koud water en een achterdeur. De gehele begane grond, behalve de garage, is voorzien van vloerverwarming.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De master bedroom is 23 m2 en heeft een inloopkast. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, een ligbad, separate douche met zithoekje, duo wastafel, tweede toilet en draaikiep-raam. Op de overloop is een inloopkast met legplanken. Op de gehele eerste verdieping ligt laminaat. Alle slaapkamers zijn voorzien van draaikiep-ramen met inzethorren.

Via de vaste trap komt u op zolder. Op de voorzolder staat de cv-installatie in een kast. Er is een vierde slaapkamer met wastafel. Aan de voorkant van de zolder is een logeerruimte met twee bedstedes. Kinderen vinden het een feest om hier te slapen! Deze ruimte kan ook prima als vijfde slaapkamer dienen. Over de gehele zolder zijn er opbergkasten met schuifdeuren en ook hier weer draaikiep-ramen. De gehele zolder is voorzien van laminaat, gelijk aan dat op de eerste verdieping.

De tuin ligt rondom het huis, met een pad rechts van het huis om achterom te komen. In de ruime achtertuin ligt een groot grasveld, een terras en stolpschuur. Onder de kap van de stolpschuur zit je vrij, en met de zon in de middag en avond is dit een heerlijke rustige plek. De stolpschuur is uitgerust met elektra en verlichting en heeft naast de overkapping een afsluitbaar deel. Handig voor fietsen en tuinspullen. De achtertuin is voorzien van sensorverlichting.

Wat kunt u nog meer verwachten?
• Het huis is voorzien van mechanische ventilatie, in februari 2020 zijn de kanalen gereinigd en is de pomp vernieuwd.
• In de woonkamer, keuken en hal zijn de plafonds gestuukt en voorzien van een sierlijst (2014).
• Het huis is optimaal geïsoleerd door toepassing van vloer-, muur- en dakisolatie.
• CV-installatie Nefit Topline 2007, met de essentiële onderdelen vervangen in december 2019.
• Langs het pad rechts van het huis staan appelbomen op stam, die in september vol appels zitten.
• De leiplatanen achterom geven extra veel privacy van het voorjaar tot de herfst.
• De oprit biedt ruimte aan 3 auto’s en de carport heeft sensorverlichting.
• De wijk is ruim opgezet en het is een fijne speelbuurt voor kinderen. Schuin tegenover het huis ligt een grote speeltuin.
• De straat is gestremd voor doorgaand verkeer d.m.v. fietspaaltjes halverwege de straat. Zo kunnen kinderen makkelijk de speeltuin in en uit en kunnen ze ook in de straat vrij spelen.
• Het is een van de gezelligste straten in Ommen met een jaarlijkse straatbarbecue in de zomer!

Prijs: € 499.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: Vrijstaande woning
Bouwjaar: 2007
Ligging object: Aan rustige weg, in woonwijk, in bosrijke omgeving,
Inhoud: 715 m3
Woonoppervlakte: 185 m2
Perceelgrootte: 666 m2
Aantal kamers: 6
Slaapkamers: 5
Garage: aangebouwd steen

Ik ben geïnteresseerd in

Adres:

Plaats:

Uw gegevens

Naam: (verplicht)

Adres: (verplicht)

Postcode: (verplicht)

Plaats: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer: (verplicht)

Opmerking / vraag: