LEMELE, Lemelerweg 0 ong

Verkocht onder voorbehoud
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

Exclusief landelijke perceel, onderdeel van ERF-ENSEMBLE op een van de mooiste locaties van Overijssel. Al ruim een halve eeuw bepaalt Erve Wiltink de entree van Lemele, op de grens van Salland en Twente. Prachtig gelegen aan de voet van natuurgebied de Lemelerberg, in een essen landschap met fenomenaal vrij uitzicht over eigen grond op de westflank.

Na een intensieve planologische procedure zijn de plannen gereed om van het vergeten erf een bijzondere leefomgeving te maken met twee unieke woonhuizen. Inmiddels ligt er een goedgekeurd en vastomlijnd project klaar om de bestaande boerderij ingrijpend! te renoveren en het erf compleet te maken met een schuurwoning, +1000m3 onder architectuur, en een gezamenlijke stal(ling). Er is ruimte genoeg op deze unieke locatie.

De percelen “bestaande boerderij” ca 1 ha en “schuurwoning” ca 0,9 ha vormen samen het erf-ensemble, twee separate adressen. Er kan gebouwd worden in eigen beheer of met onze aannemer. Het erf en de ontwerpen liggen vast, de invulling en uitvoering van het interieur is volledig aan de nieuwe eigenaar.

EVE architectuur heeft de “Schuurwoning” een nieuwe dimensie gegeven. Enorm veel praktische wooninhoud optimaal gepositioneerd op het erf.

Indelings voorstel: Living met mooie lichtinval en magistraal uitzicht door vide in glas en veranda, royale woonkeuken met zicht op het erf, hal, entree met vide in glas, studeerkamer (evt met schuifdeuren naar living), bijkeuken en inpandige garage 8,32x 3,65 m! oeverigens ook deels bij het wonen te betrekken.
Verdieping met 4/5 slaapkamers, (of inloopkast en berging), grote badkamer. 2e badkamer en overloop in glas en brug.
Via trap achterhuis naar bergzolder.

Het erf vormt een evenwichtige eenheid, creëert onderlinge privacy en is qua ontsluiting voorzien van een typerende rondweg. De centrale schuur dient als gezamenlijke stalling van kleinvee en gereedschap.

Prijs: € 289.000 k.k.
Bouwvorm: n.v.t.
Ligging object: Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving,
Inhoud: 2000 m3
Woonoppervlakte: 185 m2
Perceelgrootte: 10000 m2
Aantal kamers: 5
Slaapkamers: 1
Garage: inpandig, geen garage,

Ik ben geïnteresseerd in

Adres:

Plaats:

Uw gegevens

Naam: (verplicht)

Adres: (verplicht)

Postcode: (verplicht)

Plaats: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer: (verplicht)

Opmerking / vraag:

Uw makelaar voor dit object:

Hans Weenink
Tel: 0529 - 45 11 21
info@weeninkjansen.nl