LEMELE, Lemelerweg 26

Verkocht onder voorbehoud
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

Te renoveren WOONBOERDERIJ (1954), onderdeel van ERF-ENSEMBLE op een van de mooiste locaties van Overijssel. Al ruim een halve eeuw bepaalt Erve Wiltink de entree van Lemele, op de grens van Salland en Twente. Prachtig gelegen aan de voet van natuurgebied de Lemelerberg, in een essen landschap met fenomenaal vrij uitzicht over eigen grond op de westflank.

Na een intensieve planologische procedure zijn de plannen gereed om van het vergeten erf een bijzondere leefomgeving te maken met twee unieke woonhuizen. Inmiddels ligt er een goedgekeurd en vastomlijnd project klaar om de bestaande boerderij ingrijpend! te renoveren en het erf compleet te maken met een schuurwoning, +1000m3 onder architectuur, en een gezamenlijke stal(ling). Er is ruimte genoeg op deze unieke locatie.

De percelen “bestaande boerderij” ca 1 ha en “schuurwoning” ca 0,9 ha vormen samen het erf-ensemble. Er kan verbouwd/gebouwd worden in eigen beheer of met onze aannemer. Het erf en de ontwerpen liggen vast, de invulling en uitvoering van het interieur is volledig aan de nieuwe eigenaar.

EVE architectuur heeft een opzet gemaakt om de bestaande boerderij opnieuw in te delen:
Royale hal met vide, woonkeuken ca 27,5 m2, living ca 30 m2 met panoramisch uitzicht, bijkeuken en vrij in te richten deel 20 x 10 m2 met geprojecteerd kantoor.
Verdieping met 3 slaapkamers, 2 badkamers, inloopkast en vide.

Door de aansluitende deel is er echter nog extra 200 m2! vrij in te richten als woon/werk ruimte, stal(ling) of atelier. Een enorm potentieel.

Het erf vormt een evenwichtige eenheid, creëert onderlinge privacy en is qua ontsluiting voorzien van een typerende rondweg. De centrale schuur dient als gezamenlijke stalling van kleinvee en gereedschap.

Prijs: € 349.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: Vrijstaande woning
Ligging object: Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving,
Inhoud: 2000 m3
Woonoppervlakte: 185 m2
Perceelgrootte: 10000 m2
Aantal kamers: 5
Slaapkamers: 1
Garage: inpandig, geen garage,

Ik ben geïnteresseerd in

Adres:

Plaats:

Uw gegevens

Naam: (verplicht)

Adres: (verplicht)

Postcode: (verplicht)

Plaats: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer: (verplicht)

Opmerking / vraag:

Uw makelaar voor dit object:

Hans Weenink
Tel: 0529 - 45 11 21
info@weeninkjansen.nl