DEVENTER, Walstraat 15

Verkocht
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

In de monumentale binnenstad van Deventer is dit fraaie kleinschalige appartementencomplex gelegen. Dit aangeboden comfortabele appartement (type maisonnette) is uitgevoerd met een bovenverdieping die is voorzien van 2 slaapkamers, een stook/wasruimte en een badkamer. De woonkamer met openhaard is voorzien van 3 raampartijen met Frans balkon en heeft oppervlakte van ca. 25 m2. Half open modern uitgevoerde inbouwbouwkeuken met o.a. een inductie kookplaat, vaatwasser en veel kastruimte. Aan achterzijde ligt een ruim dakterras (ca. 38m2) met uitstekende zonligging. Probleemloos parkeren op een afgesloten binnenterrein, bereikbaar via een automatische poort aan de zijkant van het gebouw. Zowel interieur als exterieur zijn uitstekend onderhouden en er is een goed functionerende vve aanwezig. Afgesloten portiek met video intercom en een separate berging is aanwezig in het souterrain. Dit luxe appartement is voorzien van een eigen c.v. installatie (2011) en is optimaal geïsoleerd.

Ingang complex via portiek naar binnenplaats, langs de dakterrassen aan achterzijde komt men bij de entree van het appartement.
Ingang appartement, hal, toilet, woonkamer, provisiekast, half open inbouwkeuken uit 2011.
1e Verd: overloop, 2 slaapkamers met dakkapellen, badkamer met douche, toilet en wastafel, stook/wasruimte.

Deventer:
Deventer is een van de vijf oudste steden van Nederland met een uniek monumentaal centrum. Het ligt aan de rivier de IJssel, tussen weilanden en bossen, maar ook vlakbij de rijksweg A1 en heeft een directe treinverbinding naar Amsterdam (1.15 uur), Schiphol Airport (1.20 uur) en Utrecht CS (0.50 uur). Een bijzondere en praktische plek om te leven, wonen en werken.

Prijs: € 359.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: Appartement
Bouwjaar: 1999
Aantal kamers: 3
Garage: parkeerplaats, geen garage,
Ligging tuin: Zuid

  Ik ben geïnteresseerd in

  ID:

  Adres:

  Plaats:

  Uw gegevens

  Naam: (verplicht)

  Adres: (verplicht)

  Postcode: (verplicht)

  Plaats: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Opmerking / vraag: