BATHMEN, Looermark 27

Verkocht
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

Riante vrijstaande BUNGALOW gelegen op fraaie locatie aan de rand van de Looermark met uitzicht over het coulisselandschap tussen Bathmen en Holten. Heerlijk landelijk wonen en toch op slechts 5 minuten afstand van de Rijksweg A1. De bungalow is gebouwd in 1970 maar inmiddels volledig gemoderniseerd naar de huidige tijd en uitgebouwd. In 1992: tuinkamer, 2001: nieuwbouw slaapkamers linkervleugel, 2005: keuken, serre, bijkeuken, hal en tweede luxe badkamer. De ruime kavel van ca. 1.232 m² biedt volledige privacy en is fraai aangelegd met siertuin, bostuin en meerdere zonneterrassen. Vanaf het zonneterras/patio heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen.

Indeling: entree, royale hal, meterkast, tuingerichte woonkamer met parketvloer (Canadees Maple) en allesbrander. De dubbele schuifpui biedt toegang tot de patio. Luxe woonkeuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur (Bosch) waaronder 5 pits inductie, oven en magnetron, design wasemkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. De linkervleugel van de woning is voorzien van 3 praktische slaapkamers, badkamer met douchehoek, dubbele wastafel, toilet, ligbad en designradiator. Ook zeer geschikt voor werken aan huis.

Aan de rechterzijde van de woning is een royale hal, ruime slaapkamer, grote luxe badkamer voorzien van whirlpool, douche, dubbele wastafel, toilet en designradiator. Voorts is er aan de rechterzijde een ruime multifunctionele ruimte met inbouwkasten, welke nu dienst doet als slaapkamer maar ook uitermate geschikt is voor o.a. woon-/werk-/ hobbyruimte. Deze ruimte maakt integraal deel uit van de woning, is uit steen opgetrokken en heeft een opengewerkte kap.

De bungalow is gelegen in een landelijke woonomgeving tussen Bathmen en Holten, op korte afstand van het natuurgebied de Holterberg. Voorzieningen als basisschool (Loo) en scholengemeenschap (Holten) op resp. 3 en 15 fietsminuten, openlucht zwembad 5 loopminuten, overdekte tennisbaan 3,5 km, A1 ca. 5 autominuten.

Algemeen:
– rondom nieuwe bestrating aangebracht.
– buitenschilderwerk heeft recent een grote onderhoudsbeurt gehad.
– keuken, entree, slaapkamer rechter vleugel, gang en multifunctionele ruimte welke voorzien zijn van moderne
plavuizen met vloerverwarming;
– woongedeelte, slaapkamers en gang linkervleugel zijn voorzien van een parketvloer;
– verwarming CV-gas (ATAG S-HR Zonnegas combi II (2005)) met zonnecollector voor tapwater en
boiler met een capaciteit van ca. 200 liter;
– dakbedekking van Flexsom S PVC dakfolie jonger dan 15 jaar. Recentelijk gecontroleerd en waar nodig onderhoud gepleegd.
– het geheel is voorzien van dubbele beglazing en is uitstekend onderhouden en goed geïsoleerd.

Prijs: € 675.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: Vrijstaande woning
Bouwjaar: 1970
Ligging object: Aan bosrand, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving,
Perceelgrootte: 1232
Aantal kamers: 6
Garage: carport, geen garage,
Ligging tuin: West

  Ik ben geïnteresseerd in

  ID:

  Adres:

  Plaats:

  Uw gegevens

  Naam: (verplicht)

  Adres: (verplicht)

  Postcode: (verplicht)

  Plaats: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Opmerking / vraag: