DEVENTER, Dudokstraat 6

€ 689.500 k.k.
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

Dudokstraat 6 Deventer

Deze ruime VRIJSTAANDE WONING, gebouwd in 1997, is gelegen in de woonwijk ‘Op den Haar’ in de Vijfhoek. De woning is geschakeld met een aangebouwde en verlengde garage. Het huis is gesitueerd op een groene en rustige locatie, met vrij uitzicht tegenover een parkje. De royale, goed onderhouden achtertuin grenst aan de achterzijde aan een kleine parkeervoorziening en biedt veel zon en privacy. Bovendien heeft de achtertuin een ruime overkapping en een houten tuinhuis. In de voortuin is een extra parkeerhaven aangelegd ter hoogte van de zijgevel.

De woning beschikt over maar liefst vijf ruime slaapkamers, een woonkamer met erker, vloerverwarming en een gezellige en functionele houtkachel. Er is ook een halfopen inbouwkeuken met een doorgang naar een praktische bijkeuken, en dubbele tuindeuren die toegang bieden tot de achtertuin. De garage is bereikbaar via de bijkeuken. De woning is volledig geïsoleerd en heeft dubbele beglazing. Het schuine dak aan de achterzijde is ideaal voor het installeren van zonnepanelen.

Indeling:

Begane grond: Entree, hal met toilet en trap naar de eerste verdieping, L-vormige woonkamer, halfopen inbouwkeuken, bijkeuken, garage.
Eerste verdieping: Overloop met trap naar de zolderverdieping, apart toilet, badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel, vier slaapkamers.
Tweede verdieping: Voorzolder met bergruimte, zolderkamer met bergkasten.

De garage is voorzien van cv-installatie en een wasmachine-opstelling.”

Dit is een aantrekkelijke woning met veel ruimte en voorzieningen. De locatie tegenover een park en de goed onderhouden achtertuin bieden een rustige omgeving, en de vijf slaapkamers maken het ideaal voor een gezin. Het feit dat het huis al geïsoleerd is en de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen, zijn extra voordelen.

Prijs: € 689.500 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: Geschakelde woning
Ligging object: Aan park
Perceelgrootte: 410
Aantal kamers: 6
Garage: aangebouwd steen
Ligging tuin: Zuid

  Ik ben geïnteresseerd in

  ID:

  Adres:

  Plaats:

  Uw gegevens

  Naam: (verplicht)

  Adres: (verplicht)

  Postcode: (verplicht)

  Plaats: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Opmerking / vraag:

  Uw makelaar voor dit object:

  Robbert Jansen
  +31 651 357 607
  info@go-makelaars.nl