VOORST, Appenseweg 21

Verkocht
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

Wakker worden met een landelijk uitzicht en altijd al gedroomd van zelf klein vee houden? Volgens iedere bezoeker voelt het als een vakantieadres, dat klinkt toch altijd goed!
Deze geschakelde vrijstaande woning (voormalige stal) in het buitengebied staat op steenworp afstand van zowel de dorpskern van Voorst als diverse uitvalswegen. U bent binnen 15 minuten in zowel Apeldoorn als Deventer en Zutphen! Zoekt u een rustige woonomgeving met wel alle gemakken in de buurt? Maak dan snel een afspraak met ons kantoor voor een live bezichtiging!

De huidige woning heeft beneden een woonkamer, keuken, douche en toilet, 4 kamers en een bijkeuken. De riante zolder over de gehele woning biedt veel mogelijkheden. De woning is gerealiseerd in de voormalige stal, u kunt dan wel bedenken wat een ruimte er in zit! Ca. 10 X 15 meter. Wilt u liever nieuw bouwen? De Gemeente staat positief tegenover een passend nieuwbouw plan voor een vrijstaande woning op deze kavel. Rekening houdend met de groene en landelijke omgeving. Deze ruime kavel van 5500 m2 is de kans om al uw ecologische plannen te realiseren. Ook zijn er nu twee ruime schuren aanwezig met diverse bijgebouwen.

Kortom, droomt u van een landelijke woning dichtbij alle voorzieningen en uitstekend te bereiken vanuit de Randstad? Wacht niet langer en maak een afspraak voor het bezichtigen van deze woning en het royale perceel.

Huidige indeling woning

Begane grond:
Ruime oprit met grote stenen schuur/stal ca. 80 m2 en aan de achterzijde nog een open schuur/hooiberg ca.30m2, kapschuur ca. 60m2. Entree woning, hal met meterkast, toilet met douche, aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gelegen(over de gehele breedte van de woning), de keuken in de voormalige melkkeuken van de boerderij. In het achterste gedeelte van de begane grond bevinden zich 4 royale (slaap)kamers en een bijkeuken.

Verdieping:
De voormalige hooizolder is nog steeds als 1 grote open ruimte in gebruik als bergzolder.

Kenmerken

– Positief advies van Gemeente Voorst voor passende (vrijstaande)herbouw, denk hierbij aan een type
schuurwoning rechthoekig met lage kap.
– Ruim perceel van 5500 m2,
– Veel mogelijkheden, b.v. B&B of mantelzorg woning,
– Ligging dichtbij diverse faciliteiten,
– Vrij landelijk uitzicht aan zowel voor als achterzijde,
– Uitstekende ligging in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen.
– Binnen 5/10 autominuten op Rijksweg A1 en/of A50.

Prijs: € 475.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: Geschakelde woning
Perceelgrootte: 5500
Aantal kamers: 5
Garage: geen garage

  Ik ben geïnteresseerd in

  ID:

  Adres:

  Plaats:

  Uw gegevens

  Naam: (verplicht)

  Adres: (verplicht)

  Postcode: (verplicht)

  Plaats: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Opmerking / vraag:

  Uw makelaar voor dit object:

  Robbert Jansen
  +31 651 357 607
  info@go-makelaars.nl

  Brochure

  Bijkijk online brochure