DEVENTER, Polstraat 67

Verkocht
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

Midden in de historische binnenstad van Deventer staat dit ruim opgezette appartementencomplex met binnentuin en parkeerkelder. Gelegen op een uitstekende locatie; op de kruising van de Polstraat en de Melksterstraat, vlakbij de IJssel, Brink (markt) en het Grote Kerkhof (Lebuineskerk). Dit is het centrum van de stad met bijzondere winkeltjes, speciaalzaken, restaurants en terrasjes. NS Station en parkeervoorzieningen zijn op loopafstand, evenals wandel-, fiets- en vaarmogelijkheden in de omliggende natuur en op de IJssel.

Het appartement is te betreden via een eigen opgang op de begane grond.
Door een split-level indeling en hoge plafonds, krijgt het geheel een eigen en prettige woonsfeer. Praktisch en ruim ingedeeld maar vooral ook uniek in de binnenstad met een eigen terras/tuin (ca. 24 m2). Voor bezoekers is het mogelijk om op het achtergelegen terrein te parkeren. Comfortabel wonen in hartje stad met alle voorzieningen bij de hand.

Indeling:
Entree en woonkamer op straatniveau, woonkeuken ca 1,4 m +, inbouwkeuken, bijkeuken, provisiekast, gang met toilet, slaapkamer met deur naar terras, slaapkamer, badkamer met douchecabine en wastafel. In de parkeerkelder te bereiken via de achterzijde van het gebouw is een eigen parkeerplaats met elektra-aansluiting en separate berging.

Deventer is één van de vijf oudste steden van Nederland. Het ligt aan de rivier de IJssel, tussen weilanden en bossen, maar ook vlakbij de rijksweg A1 en heeft een directe treinverbinding naar Amsterdam (1.15 uur), Schiphol Airport (1.20 uur) en Utrecht CS (0.50 uur). Een mooie en praktische plek om te leven, wonen en werken.

A

Prijs: € 329.500 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: Appartement
Bouwjaar: 2001
Ligging object: In centrum
Perceelgrootte: 120
Aantal kamers: 3
Garage: parkeerkelder
Ligging tuin: Noord

  Ik ben geïnteresseerd in

  ID:

  Adres:

  Plaats:

  Uw gegevens

  Naam: (verplicht)

  Adres: (verplicht)

  Postcode: (verplicht)

  Plaats: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Opmerking / vraag: