Kiezen voor Weenink & Jansen

HYPOTHEKEN

Hypotheken en Financieringen

Een huis kopen is een complexe aangelegenheid. Toch streven wij er naar de aankoop zo eenvoudig mogelijk te maken en vooral overzichtelijk te houden. Mede daarom beschikken de Go! Makelaars over een hypotheek- en financieringsafdeling. Zodat u niet heen en weer wordt geslingerd tussen allerhande contactpersonen, maar u vanuit een vertrouwde basis uw woonwens kunt realiseren.

Overigens kunnen onze specialisten u niet alleen alles vertellen over de juiste hypotheek voor uw woning, maar kunnen zij desgewenst ook voor u een financieel plan maken voor nu en in de toekomst. Daarnaast adviseren zij u graag als het gaat om het financieren van uw bedrijfsmatige onroerend goed of het financieren van werkkapitaal voor uw onderneming. Onze financiële specialisten regelen niet alleen een hogere financiering dan u bij uw bank kunt krijgen, maar ook nog eens sneller en doorgaans tegen een lager tarief!

Lody Jenezon
Lody Jenezon - Erkend Hypotheekadviseur

Lody Jenezon is al meer dan 10 jaar werkzaam in de hypotheekadvisering en financiële planning voor particulieren. Bij Go! Makelaars is Lody verantwoordelijk voor onze hypotheekadviezen. Waar veel hypotheekadviseurs ophouden gaat hij verder. Ook hier geldt dat u, mits verantwoord, doorgaans meer en voordeliger kunt financieren dan bij andere tussenpersonen. U krijgt bij Lody geen mooie praatjes, maar een maatwerk advies voor een financiering bij louter gerenommeerde geldverstrekkers.

Erik Verberg
Erik Verberg – Adviseur bedrijven, ondernemers en particulieren

Erik Verberg is na zijn rechtenstudie bijna 15 jaar werkzaam geweest in het bankwezen. In de afgelopen jaren heeft hij diverse directiefuncties bekleed bij onder meer ING en ABN AMRO. Naast een uitgebreide achtergrond op het gebied van hypotheken en particuliere kredietverlening, heeft hij jarenlang ervaring in het financieren van ondernemingen en ondernemers. Tevens is Erik door zijn post-doctorale opleiding bedrijfsoverdracht de aangewezen persoon voor het adviseren en financieren van opvolging in (familie-) bedrijven. Bij Go! Makelaars is Erik verantwoordelijk voor de advisering aan particulieren en ondernemers als het gaat om het financieren van woningen, bedrijfsonroerend goed en werkkapitaal voor ondernemingen. Vanwege zijn uitstekende contacten bij de diverse grootbanken en bankverzekeraars, kan hij sneller dan uw eigen bank meer financieren tegen gunstigere tarieven dan u bij uw eigen bank.

Go Makelaars doet via De Financiële Alliantie zaken met onder meer de volgende financiële partners:

  • ABN AMRO
  • ING Bank
  • Aegon
  • Postbank
  • Florius
  • Westland Utrecht Hypotheekbank
  • Fortis
  • SNS Bank

DFA, Eekwal 2, 8011 LD Zwolle, T: 038 – 421 44 57, F: 038 – 421 88 07,
E: info@definancielealliantie.nl, I: www.definancielealliantie.nl

de Financiele Alliantie