SCHALKHAAR, de Ganzeboom 129

€ 369.000 k.k.
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

ROYAAL HELFT VAN DUBBEL woonhuis met ruime GARAGE en CARPORT gelegen aan de rand van Schalkhaar. De locatie is zeer fraai mede omdat de achtertuin grenst aan de weilanden. Een prachtig landelijk en vrij uitzicht vanaf de achterzijde. De woning uit 1980 is keurig onderhouden en staat op een kavel van 288 m2. De achterzijde van de woning is deels uitgebouwd met bijkeuken en een overdekt terras middels een luifel met afsluitbare schuifpui. De woonwijk is ideaal voor gezinnen met voorzieningen zoals scholen en winkels op loop/fietsafstand.

Indeling woning:

Begane grond: hal met toilet, meterkast, L-woonkamer van ca. 40 m2 met laminaatvloer, half open keuken met inbouw provisiekast, bijkeuken met vaste kast en gootsteen.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers met inbouwkasten, badkamer met ligbad, badmeubel, douche, toilet en doorgang naar een evt. te creëren dakterras.

2e verdieping: zolder met een riante slaapkamer, hobbykamer, c.v. ruimte annex berging.

Prijs: € 369.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 1980
Ligging object: In woonwijk, landelijk gelegen,
Inhoud: 475 m3
Woonoppervlakte: 149 m2
Perceelgrootte: 288 m2
Aantal kamers: 6
Slaapkamers: 4
Garage: vrijstaand steen, carport,
Ligging tuin: Noord

Ik ben geïnteresseerd in

Adres:

Plaats:

Uw gegevens

Naam: (verplicht)

Adres: (verplicht)

Postcode: (verplicht)

Plaats: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer: (verplicht)

Opmerking / vraag:

Uw makelaar voor dit object:

Robbert Jansen
+31 651 357 607
info@go-makelaars.nl